Over Trap - Art

Trap Art maakt op maat gemaakte trappen in alle soorten en maten. Ieder huis verdient een maatwerk trap die niet alleen past maar ook past bij de bouwstijl. Het plaatsen van een trap is een hele puzzel en zo ook het uitzoeken van een trap! Weet u precies hoe de trap eruit moet zien of heeft u nog geen idee van de mogelijkheden? Beide keren bent u bij Trap Art aan het juiste adres.

Ik kan u adviseren bij de materiaalkeuze en het uitzoeken van balusters en leuningen. Om het makkelijker te maken heb ik hiervan diverse voorbeelden in mijn showroom liggen. Maak gerust een vrijblijvende afspraak om uw wensen en ideeën te bespreken. Een afspraak op locatie/ bij u thuis is tevens ook mogelijk.

Op zoek naar een trap?

U bent op zoek naar een trap. Wellicht zit u midden in de voorbereidingen van een nieuwe woning of tot over uw oren in een verbouwing. Bent u op zoek naar een simpele trap, die niet te veel opvalt of wilt u juist een eye-catcher, een kunstwerk dat gezien mag worden? Alles is mogelijk. U komt er bij het uitzoeken van een trap al gauw achter dat ook hierin vele keuzes moeten worden gemaakt: materiaal, kleur, vorm en ga zo maar door. Hier kan ik u mee helpen, samen brengen we het terug tot één maatwerk trap die past bij uw wensen.